De schoonheidsbehandelingen

Wij bieden meerdere schoonheidsbehandelingen aan die uw huid optimaal verzorgen, verbeteren en versterken. De behandelingen die wij aanbieden zijn de volgende:

Deze behandelingen worden door middel van de E-light techniek uitgevoerd en zijn kuurbehandelingen. Deze behandelingen zijn erop gericht de huid te verbeteren. Indien u meer informatie over de schoonheidsbehandelingen met de E-light techniek wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Huidverjonging door middel van de e-light techniek en de RF behandeling.

Met de E-Light en RF kunnen we verschijnselen van huidveroudering effectief tegengaan, waardoor de huidkwaliteit aanzienlijk verbetert.

De huidverjongingsbehandeling gaat in een aantal stappen.

Door deze behandeling vervagen eventuele pigmentvlekken, uitgezette bloedvaatjes en verkleinen de porieën in de huid. Door deze behandeling worden onderliggende huidcellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. Dit alles resulteert in een frisser en jonger uitziende huid. Na de behandeling is de huidstructuur aanzienlijk verbeterd. Afhankelijk van de verouderingsverschijnselen en uw leeftijd zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het huidverjongingseffect te bereiken. Het verouderingsproces van de huid kunnen wij niet stopzetten, maar wel verbeteren! Deze huidverjongingsbehandeling gebeurd op een zeer effectieve en veilige manier. Ons advies is om na deze kuur 1 maal per kwartaal terug te komen in onze kliniek voor een nabehandeling om het bereikte resultaat optimaal te behouden.info@emotionbeauty.nl Tel: 06-22439573