Schoonheidsbehandelingen bij Emotion Beauty

Naast dat Emotion Beauty een ontharingskliniek is, kunt u ook terecht voor heerlijke schoonheidsbehandelingen. U komt volledig tot rust en wordt helemaal in de watten gelegd. Net als de ontharingsbehandelingen worden ook de schoonheidsbehandelingen uitgevoerd door een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste. De producten die wij gebruiken zijn allen gebaseerd op essentiele olieën wat u een heerlijk natuurlijk gevoel geeft. Aparte informatie over huidverjongingsbehandelingen, en voor een idee van de schoonheidsbehandelingen zoals die bij Emotion beauty verzorgd worden, verwijzen wij u naar de huidverzorginspagina

Clarena schoonheidsproducten | Badhoevedorp | Emotion beauty

Het product

Het merk waar wij mee werken voor de schoonheidsbehandelingen is Clarena. De producten van Clarena zijn gebaseerd op essentiele olieën en fruit essenties. Naast dat deze producten erg natuurlijk aanvoelen en van top kwaliteit zijn, is de prijs ook erg aantrekkelijk. De schoonheidsbehandeling stopt niet zodra u de salon uitloopt, want met de producten van Clarena kunt u thuis optimaal uw huid blijven verzorgen en uzelf heerlijk verwennen. De producten van Clarena zijn uitsluitend verkrijgbaar in de salon. Voor vragen over Clarena kunt u de website van Clarena bezoeken, of kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Microdermabrasie behandeling

Reiniging van de huid. Tijdsduur van de behandeling: 30-45 minuten.

Basisbehandeling

Reiniging, peeling, masker Tijdsduur van de behandeling: 30 minuten.

Uitgebreide gelaatsbehandeling

Reiniging, peeling of lysing huidanalyse, massage van het gelaat en decollete masker, afsluitend met een dag of nacht verzorging. Tijdsduur van de behandeling 90 minuten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers.

Meer informatie over huidverjongingsbehandeling!info@emotionbeauty.nl Tel: 06-22439573