Botox en Fillers

Wat zijn het?

Fillers zijn stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels, plooien (en soms littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

Wie voert het uit?

Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met een ervaren cosmetisch arts, Elly Alizadeh-Buijtelaar. Zij zal op afspraak bij ons aanwezig zijn. Cosmetisch arts Elly Alizadeh-Buijtelaar is BIG geregistreerd en gecertificeerd lid van de NVCG. Zij deelt haar kennis en ervaring door trainingen en workshops te geven aan collega artsen. Kortom bij haar bent u in vertrouwde handen!

Waarvoor kunt u onder andere bij haar terecht:

Uw kunt bij haar terecht voor o.a: • Rimpelbehandelingen d.m.v. Botox, Fillers en skinboosters • Contourvullingen wangen, jukbenen en gelaat • Lipvergroting • Liquid facelift • Behandeling wallen en donkere kringen • Huid verbetering • Behandeling acne, littekens, pigmentvlekken en verbetering striae • Lipolyse Aqualyx • Behandeling overmatig transpireren, migraine en tandenknarsen

Wat zijn populaire behandelingen?

Steeds meer vrouwen en mannen willen mooi oud worden en er fris uit zien. Een groeiend aantal mensen maakt gebruik van cosmetische behandelingen. Populaire injectable behandelingen zijn o.a. het verminderen van rimpels met botox of natuurlijk afbreekbare fillers. Behandeling met collageen stimulerende fillers is ook mogelijk. Volume verlies van het gelaat kan worden hersteld en het gelaat kan worden gelift. Ook is het mogelijk om de lippen te accentueren. Daarnaast zijn er behandelingen voor overmatig transpireren, acne, littekens, pigmentvlekken en migraine klachten.

Hoe vindt de behandeling plaats?

De fillers worden door de fabrikanten geleverd in kant-en-klare injectiespuitjes. De arts ontsmet het te injecteren huidgebied en brengt vervolgens het vul-product met de naald in. Na het injecteren is er meestal sprake van een lichte roodheid en zwelling op de injectieplaats. Deze trekt meestal binnen 48 uur weg.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Er zijn bij fillers verschillende bijwerkingen beschreven waarvan de meesten betrekkelijk zeldzaam zijn. Een deel van de mogelijke bijwerkingen is afhankelijk van het product zelf
(allergie bijvoorbeeld) een ander deel is afhankelijk van de kennis en kunde van de behandelend arts. Tot de bijwerkingen kunnen worden gerekend: allergische reacties, bloedingen en blauwe plekken, infecties, beschadiging van zenuwen en ontstekingsreacties. Daarnaast bestaat natuurlijk ook altijd het risico dat de filler plaatselijk teveel, te weinig of niet precies op de goede plaats wordt aangebracht. In de zomer van 2011 werd door de inspectie voor de volksgezondheid nog gewaarschuwd voor de mogelijkheid van bijwerkingen van fillers van een bepaalde fabrikant van relatief goedkope fillers. Kies daarom altijd voor de bekende en kwalitatief goede merken fillers! Laat U voorafgaand aan de behandeling goed voorlichten bij meerdere klinieken. Informeer ondermeer naar de ervaring met het gebruik van fillers bij de dermatoloog of plastisch chirurg die de behandeling uitvoert.

Voor meer informatie kunt u ook eens kijken op de site van Clinic4All.nl

Bron: www.huidinfo.nl, www.clinic4all.nl


info@emotionbeauty.nl Tel: 06-22439573