Ontharing | E-light techniek

Ongewenste haargroei is een vervelend probleem dat voor komt bij zowel dames als bij heren. Met de E-light techniek kan dit probleem voorgoed worden opgelost.

De E-light techniek laat de traditionele laser en IPL-systemen ver achter zich, door bipolaire radio frequentie IPL en externe koeling met elkaar te combineren. Daarop volgt een stroompuls die het haar vernietigt. De kans op een goed resultaat is bijzonder hoog door de combinatie van licht en stroom. Verbranding van de huid is uitgesloten door de opwarming van het haar in fasen (in tegenstelling tot IPL). Dit alles met een snelheid van maar liefs 7,5 cm2 per flits.

De haarcyclus

De haarcyclus | Badhoevedorp | Emotion Beauty Het haar groeit in drie fasen:

Haargroei verwijderen en verminderen

Alleen haren in de groeifase kunnen permanent worden verwijderd. Dit is het haar wat zichtbaar is op de huid. Per behandeling wordt 20 a 25 procent van dit haar vernietigd (bij heren is dit ongeveer 15 procent). Daarom zijn er gemiddeld 8 a 10 behandelingen nodig om de haargroei tot maximaal 90 procent te verminderen. Dit is afhankelijk van huid en haartype en de persoonlijke hormoonhuishouding. Een fase van de haarcyclus duurt tussen de vier en twaalf weken, afhankelijk van het te ontharen gebied, waarna de behandeling wordt herhaald.

De techniek

Op dit moment is E-light de meest veilige en effectieve techniek. Het ontharen is vrijwel pijnloos, alleen op plekken waar bepaalde huidzenuwen dicht op de oppervlakte liggen kunt u dit ervaren als een speldenprikje, bijvoorbeeld in de liesplooien, de enkels, de nek en de oksels. De E-light techniek is geschikt voor ieder huidtype.

Meer om rekening mee te houden

Er zijn een aantal zaken die van belang zijn voorafgaand aan de behandeling. Voor sommige mensen is het niet verantwoord een ontharingsbehandeling te ondergaan, hiervoor hebben wij een lijst opgesteld die aangeeft wanneer u geen behandeling kan ondergaan.info@emotionbeauty.nl Tel: 06-22439573