De ontharingsbehandelingen van begin tot eind

Wij dragen er zorg voor dat u zo goed mogelijk geïnformeerd bent voordat u bij ons op intake komt, daarom leggen wij u graag uit hoe een behandeling gaat bij Emotion Beauty.

Ontharingskliniek | Badhoevedorp | Emotion beauty

Tijdens de behandeling

U draagt tijdens de behandeling een beschermende bril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen. Voordat de behandelkop op de huid wordt gezet, wordt er een verkoelende en beschermende gel op de huid aangebracht. De meeste mensen vergelijken het gevoel van de behandeling met een gevoel van een klein elastiekje dat op de huid schiet. De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

Na de behandeling

Het kan voorkomen dat u een paar uur een zonnebrand achtig gevoel blijft houden. U mag dan koelen met een coldpack of smeren met aftersun en/of Aloe Vera gel. Vanaf dit moment geldt: vier weken geen zon op de behandelde huid toelaten. Ons advies is, gedurende de behandelperiode geen zon, zonnebank of zelfbruinende cremes gebruiken, het risico op verbranding, hyper/hypopigmentatie is dan aanwezig. Na ongeveer twee weken valt het haar dat is behandeld deels uit en merkt u vertraging in de haargroei. Niet alle haren zijn permanent verwijderd, alleen de haren in de groeifase. Na iedere behandeling komen er minder haren terug.

Onderhoudsbeurt

Garantie dat er nooit meer haar groeit op het behandelde gebied is niet mogelijk. De huid heeft helaas duizenden haarfollikels die in een later stadium wakker kunnen worden. Hoormoonveranderingen zoals zwangerschap, menopauze, bepaald medicijn gebruik, hormonale stoornissen etc. Bij mannen zal dit vaker voorkomen, omdat ze meer testosteron in hun lichaam hebben. Het haar zal nooit meer terugkeren in dezelfde dichtheid als voorheen, omdat de meerderheid ( tot maximaal 90 % ) van de haren zijn vernietigd. Een haar die tijdens de behandeling is vernietigd kan nooit meer teruggroeien. Het kan door activering van nieuwe haarfollikels wel gebeuren dat u een onderhoudsbeurt nodig heeft, gemiddeld is dit 1 keer per jaar.

Stoppen wanneer u wilt! ......want u betaald per behandeling

Mischien bent u na een aantal behandelingen al tevreden met de haarreductie, dan is er geen reden om door te gaan. Stoppen is niet zonde van de afgenomen behandelingen, want het lichaam kan niet repareren wat al is vernietigd!

Als de behandeling niet aanslaat

Het is mogelijk dat de behandeling niet aanslaat, ongeveer 6% van alle mensen behoren tot de groep van zogenaamde "non-responders". Behandelingen slaan op deze groep mensen niet aan . Iedereen krijgt van tevoren de kans via proefstukjes zich ervan te verzekeren of de methode voor hem of haar werkt. Let op! Als u eenmaal heeft besloten om na de proefstukken met de behandeling te starten krijgt u geen geld terug van een behandeling.

Overige zaken om rekening mee te houden

Tatoeages kunnen niet worden behandeld in verband met het pigment dat de inkt van de tatoeage bevat. Als u recent heeft geharst of heeft geëpileerd is het advies om te wachten met de permanente ontharing. Eerst moet er voldoende haar zijn teruggegroeid anders leidt het tot onbevredigende resultaten. Lichtblond, lichtgrijs en erg dun haar is moeilijker te behandelen dan donker en dik haar. Dit kan de behandelduur beïnvloeden. Houdt u er in dit geval rekening mee dat u minimaal het dubbele aantal behandelingen nodig heeft.info@emotionbeauty.nl Tel: 06-22439573